ÕE

ÕE

Koolitus "Kaspari ja Georgi lugu"

Noorte riskikäitumise ennetamise koolitus "Georgi ja Kaspari lugu". 8.a, 8.b, 9.a ja 9.b klassile toimus koolitus kell 10.50-12.35 ning 10.a ja 11.a klassile kell 12.50-14.30. Koolitajaks oli Märt Treier.

Selle õppeaasta viimase koolipäeva lõpetas põnev ja huvitav koolitus, mille viis läbi ajakirjanik Märt Treier. Koolituse peateemaks olid noored ja alkohol. Räägiti, kuidas noored tähistavad oma sünnipäevi ja millised on tagajärjed. Näitena toodi Kaspari ja Georgi lugu. Kui Kaspar on praegu elus, siis Georg on paraku meie seast lahkunud. Kaspari elu aga pole kiita, ta on poolest kehast halvatud ega saa iseseisvalt oma eluga hakkama.

Need lood on meile hoiatuseks, kuid alati mõtleme, et meiega nii ei juhtu. Märt Treier arvas selle kohta, et see on justkui Vene ruleti mängimine, kunagi ei tea kuna pauk käib. Lisaks ütles Treier, et tihtipeale kui meiega midagi juhtub, saame me ennetava märgi, aga paraku ei osata või ei taheta seda märki lugeda. Märt Treier suhtles õpilastega vabalt ja tegi raske teema köitvaks ja humoorikaks. Lisaks pani Treier terve auditooriumi end kuulama. Soovin, et koolituse sõnum jõuaks ka meie kooli õpilasteni.

22:15 03. juuni 2014
Autor: Romet Piller

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS