ÕE

ÕE

League of young voters noortekonverentsLYLV NoortekonvLeague

Reedel, 19.septembril toimus Tallinnas League of young voters noortekonverents, kus osalesid ka meie kooli aktiivsed noored.

Leauge of Young Voters on Euroopa Noortefoorumi poolt ellu kutsutud projekt, mille eesmärk on kokku tuua omavahel noored ja otsustajad ning käsitleda teemasid, mis noortele olulised ja huvipakkuvad ning mis hetkel Eesti ja Euroopa tasandil ka aktuaalselt figureerivad. Eesmärgiks oli anda noortele võimalus osa saada üle-Euroopalisest projektist, milles osalised pea kõik Euroopa Liidu liikmesriigid.

Selle aasta tegevused võeti kokku noortekonverentsiga. Alustuseks toimus ühine konverents, kus arutleti üheskoos erinevaid teemasid. Ühisel konverentsil rääkisid Marju Tamp, Anu Toots, Toomas Laigu, Darja Saar ja Sandra Kamilova. Peale ühise konverentsi oli valmis pandud ka töötoad, mis kõik põhinesid erinevatel teemadel, esindatud olid: AIESEC, Sild Ettevõtlike Noorte Tulevikku (SENT), Tegusad Eesti Noored (TEN), Microsoft User Group Eesti (MUG.ee), Eesti LGBT Ühing (LGBT), Eesti Arstiteadusüliõpilaste Selts, Eesti Töötukassa ja Eesti Noorteühenduste Liit (ENL). Loositi välja ka palju toredaid meeneid ja auhindu.

21:40 23. september 2014
Autor: Kaisa-Helena Schütz

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS