ÕE

ÕE

Tõrva Gümnaasiumi õpilasesinduse toimekad liikmed viisid omalt poolt jõulusoojust Tõrva Kodu elanikele

Alates 2012. aastast on Tõrva Gümnaasiumi jõulupeol toimunud heategevuslik jõululoos, millest saadud tulu annetatakse heategevuseks. Varem on Tõrva Gümnaasiumi õpilasesindus aidanud Helme Hooldekodu, Tõrva Raadiot, Tõrva Hooldekodu ning MTÜ-d Usun Headusesse.

Õpilasesinduse noortel oli soov jätkata traditsiooni ning nõnda sündiski idee korraldada jõulunädal, mille raames toimus koolis heategevuslik jõululaat. Laadal kaubelnud õpilased annetasid lahkelt kakskümmend protsenti müügitulust heategevuseks. Ka õpilasesinduse liikmed andsid oma panuse, müües omaalgatuslikus päkapiku kohvikus jõululeiba, loose ning ühiselt meisterdatud piparkooke ja muffineid. Tänavu viidi jõulusoojust ja –meeleolu Tõrva Kodu kuuekümnele erihoolekandeteenust ja ööpäevaringset tuge vajavale elanikule. Kogutud summa eest soetati neile piparkookide valmistamiseks vajaminevaid materjale ja erinevaid käsitöötarbeid, arendamaks peenmotoorseid oskusi.

Õpilasesinduse juhtkond astus päkapiku kingadesse ning üheskoos mindi külla Tõrva Kodu elanikele ja sealsetele töötajatele, et neile kingitused üle anda. See siiras rõõm ja sära, mis nende külalislahkete inimeste silmist kiirgas, tegi südame soojaks! 

Tõrva Gümnaasiumi õpilasesindusel on hea meel tõdeda, et meie ümber on nii palju abivalmeid, lahkeid ja hakkajaid inimesi, kel on soov teha head. Täname veelkord kõiki sponsoreid, kes meie tegemistesse oma toodete ning teenustega panustasid ja kelleta poleks heategevuslik jõululoos saanud toimuda! Aitäh Saavaste & Loos mesi, MOI, Kauplus Magaziin, ÕF Krümps, Kohvik Tilk Tõrva, Hair by Marika, Spiritual Studio, Paul Family Fashion ja MTÜ Kungla!

 

Tänutunne on võimas!

19:03 22. detsember 2021
Autor: Ramona-Luisa Soro

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS