Tunnustame

Tõrva Gümnaasiumi  tüdrukud võidukad ka Võrus

Foto: Külli Leola

23. novembril toimusid Võru Spordikeskuses Eesti Koolispordi Liidu Lõuna- Eesti piirkonnavõistlused rahvastepallis Dumle auhindadele. Maakonnas saavutatud esimene ja teine koht tagasid neile võistlustele pääsu ka meie kooli tüdrukute ja poiste võistkondadele.

Finaalis osalesid lisaks Valgamaa kahele paremale võistkonnale ka Võrumaa, Põlvamaa, Tartumaa ja Tartu linna kaks paremat võistkonda.

Võistkonnad jaotati kahte viieliikmelisse alagruppi ja mõlemast alagrupist said kolm paremat võistkonda finaali. Finaalis kohtuti teise alagrupi kolme parema võistkonnaga.

Tõrva Gümnaasiumi tüdrukud võitsid nii alagrupis kui ka finaalis kõik mängud ja saavutasid esikoha. Teise koha saavutas Melliste Algkooli võistkond Tartumaalt ja kolmanda koha Ülenurme Gümnaasium samuti Tartumaalt.

Võitnud võistkonna koosseis: Marilin Hindre, Elise Pauline Kõverik, Isabel Lillo, Laura Lõoväli, Heliisa Pilm, Heidi Pruus, Liisa Uhtjärv, Marileen Saar.

Tublilt esines ka poiste võistkond. Väga napilt jäi puudu alagrupist edasipääsust ja kokkuvõttes jagati 7-8 kohta. Võistkonna koosseis: Matthias Tauk, Renek Link, Rando Leesment, Kevin Riik, Romet Toomeoks, Ragnar Silla, Raven Lember, Mairo Jürgens.

Kiitus tublidele võistlejatele ja nende õpetajatele.

Alagruppide ja finaali tulemused

PILDIGALERII

12:48 26. november 2018
Autor: Ivar Hanvere

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS