Tunnustame

Tõrva Gümnaasiumis toimus Valgamaa T.O.R.E  koolide koostööpäev

Käesolevast õppeaastast kuulub meie kool TORE (Tugiõpilaste Oma Ring Eestis) koolide meeskonda, mille huviringi eesmärk on toetada eneseteadlikkust ja arendada sotsiaalseid oskuseid. Valgamaal on TORE meeskonnaga liitunud peale Tõrva Gümnaasiumi ka Riidaja Põhikool, Lüllemäe Põhikool, Valga Põhikool, Valga Priimetsa kool ja Tsirguliina Keskkool.

Sellise ürituse eesmärk on siduda ja arendada koostööd Valgamaa TORE-koolide meeskondade vahel. Ühtlasi annavad sellised kohtumised Valga Priimetsa Kooli noortele võimaluse keeleliseks integratsiooniks, kuna sealses koolis toimub õpe vene keeles.

Tõrva Gümnaasiumil oli esmakordne võimalus läbi viia Valgamaa TORE koolide koostööpäev õpilaste ja juhendajatega. Maarja Seemen ja Triinu Jänes viisid läbi päeva, kus kõik asjaosalised said küpsetada TORE maskoti Torevandi kujulisi küpsiseid, mängida aktiivseid mänge ja meisterdada Vanamõisa järve ääres liivaskulptuuri ning  kõige selle juures nautida sõpruskoolide TORE-liikmetega koosolemist. Kõik juhendajad veendusid, et TORE-noor on asjalik, loov ja täis üllatusi.

15:17 20. mai 2019
Autor: Triinu Jänes ja Maarja Seemen, T.O.R.E juhendajad

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS