Kool meedias

Tõrva lapsi saatis rahvastepallis edu

Valga spordihallis selgusid reedel, 4.märtsil Eesti Koolispordi Liidu Võru-, Tartu-, Valga- ja Põlvamaa 1.–3. klasside poiste ja tüdrukute Dumle rahvastepalli piirkonnavõistluste parimad tiimid.

Juhendi järgi lõppesid 1.–3. klasside võistlused piirkonnavõistlustena, vabariiklikku finaalvõistlust eraldi ei toimu. Kokku osales Valgas piirkonnavõistlusel 15 kooli kümme poiste ja kümme tüdrukute võistkonda, kes jagati kahte alagruppi. Alagruppide viimased selgitasid omavahel välja viimased kohad ning ülejäänud mängisid edasi kohamänge, kus grupi kaks paremat selgitasid välja finaalkohad ning kaks järgmist kohad 5.–8.
 
Tüdrukute A-alagrupis tagasid pääsu finaalkohtade eest võitlema Tartu Tamme kool ning Puhja gümnaasium, B-grupist aga Tõrva gümnaasium ning Tartu Mart Reiniku kool. Poiste A-grupis pääsesid edasi Võru Kesklinna kool ja Tartu Tamme kool ning B-grupist Tõrva gümnaasium ja Tartu Variku kool.
 
Tüdrukute esimeses poolfinaalis alistasid Tõrva neiud Puhja kooli võistkonna. Finaalis tuli nende vastaseks Tartu Tamme kool, kes teises poolfinaalis oli alistanud Tartu Mart Reiniku kooli. Finaalmängus ei jätnud Tõrva gümnaasiumi tüdrukud oma vastasetele mingitki võimalust ning võitsid igati välja teenitud esimese koha. Teine oli Tartu Tamme kool ning kolmas Tartu Mart Reiniku kool. Järgnesid Puhja gümnaasium, Võru Kreutzwaldi kool, Rannu kool, Tsirguliina keskkool, Orava põhikool, Võru Kesklinna kool ning Räpina ühisgümnaasium.
 
Poiste poolfinaalides oli Võru Kesklinna kooli tiim parem Tartu Variku koolist ning Tõrva gümnaasiumi noored alistasid omakorda Tartu Tamme kooli. Finaalis ei suutnud Tõrva poisid kahjuks tüdrukute edu korrata ja vastu tuli võtta kaotus Võru Kesklinna koolilt, tasuks piirkonnavõistluste teine koht.
 
Kahe Tartu kooli vastasseisust väljus võitjana ja saavutas kolmanda koha Tamme kool, neljandaks jäi Variku kool. Neile järgnesid Räpina ühisgümnaasium, Ülenurme gümnaasium, Valga põhikool, Mammaste lasteaed ja kool, Võru Kreutzwaldi kool ning Nõo põhikool.

Rein Säinas/Valgamaalane

Turniiritabel asub siin

 

Avaldame kiitust Eesti Koolispordi Liidu Võru-, Tartu-, Valga- ja Põlvamaa 1.-3.klassi

DUMLE rahvastepalli piirkonnavõistlustel 04.03.2016.a Valgas edukalt esinenud õpilastele:

tüdrukute võitkond, I koht

Bianka Uhtjärv, Laura-Lisete Vahtre, Janely Riik, Egle Udras, Gerda Kaldoja, Gerda Kägu, Kaisa Timpson, Liise Marie Mikk, Arabella Kruuse.

poiste võistkond, II koht

Kermo Vessin, Roven Lemetti,, Kevin Markus Vihur, Kevin Reinberg, Tanel Tamm,

Madis Perillus, Rain Nidas, Marion Vister, Mark Luca Volter.

 

Avaldame tänu kehalise kasvatuse õpetajatele Marian Hanverele ja Urmas Uhtjärvele.

 

Ivar Hanvere

 

09:06 07. märts 2016

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS