6.b klassi ajaloopäev

Foto: Beatrice Veske

17.märtsil korraldasid 11.klassi õpilased Beatrice, Krislin ja Janelle 6.b klassile ajaloopäeva, mille teemaks oli Vana-Kreeka. Esimesed kaks tundi tegime kõik koos kreeka köögist pärit toite. Lapsed olid jaotatud kolme rühma ning iga rühm valmistas erinevat toitu. Kolmanda tunni ajal toimus kunstiõpetus, kus rääkisime neile Vana-Kreeka kunstist ning peale seda voolisime soolataignast skulptuure. Lastele oli see esimene kord voolida soolataignast kujukesi ning neile väga meeldis.

 Neljandas tunnis õpetasime neile Vana-Kreeka, Vana-Rooma ning maiade arvsüsteeme.  Tunni lõpus tegime ka väikese tunnikontrolli ning esimesed viis õpilast, kes lahendasid ülesanded õigesti, said viied. Viienda tunni ajal läksime tagasi kokanduse klassi, kus sõime hommikul valmistatud toite ning lastele meeldisid uudsed toidud väga. Veel andsime igaühele sõnarägastiku lahendada, milles tuli otsida Kreekaga seotud mõisteid.

 Päeva lõpus said kõik diplomid ning medalid. Mitmedki avaldasid kahetsust, et tore päev nii ruttu otsa sai. Täname õpetajaid Malve Zimmermanni, Meeri Raidet ning Liivi Oravat, kes lubasid meil enda ainetunde kasutada.

13:52 17. märts 2017
Autor: Beatrice Veske

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS