Tõrva Gümnaasiumi robotnäitlejate debüüt

15. Tõrva perepäeval oli esmakordselt avatud robootikatelk. Seal etendus Tõrva Gümnaasiumi 4.a klassi robootikaringi poolt õpetaja Valdeko Kalamehe juhendamisel ette valmistatud roboetendus "Kolm põrsakest".

Selleks etenduseks valmistusime kogu õppeaasta jooksul.

Esimesel poolaastal õppisime, kuidas roboteid programmeerida ja erinevaid andureid kasutada. Teisel poolaastal tuli idee teha roboetendus.

Algul mõtlesime nii, et kaks last programmeerivad, kaks teevad dekoratsioone ja üks kirjutab teksti. Hiljem plaanid muutusid ja kõik hakkasid dekoratsioone tegema. Kuid kaotatud aega me tagasi ei saanud. Niisiis pidime hiljem programeerimiseks lisatunde tegema. Lõpuks tegime kõik programme. Minu arvates oli see  tohutult lõbus.

Ka etenduse päev oli vahva. Kuigi ma hirmsasti pabistasin ja robotid vist ka, sest vahest tegid nad midagi muud, kui oleks pidanud. Sellegipoolest oli väga lahe teistele esineda  ja ma tundsin end väga uhkelt.

Ma ootan põnevusega, mida me järgmisena ette võtame!

Kuid selleks, et ka järgmisel aastal saaks  robootikaring tegutseda kutsun ma 4.- 6. klassi sõbralikke lapsi robootikaringi, mida juhendab õpetaja Valdeko Kalamees.

21:17 06. juuni 2018
Autor: Aveli Heletuli

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS