Inspiratsioonipäev

6. juunil toimus Tõrva Günmaasiumis inspiratsioonipäev, kus õpilastele käis esinemas 5 külalist. Kõik rääkisid natukene endast, mida nad varem teinud on ja kuidas on jõudnud selleni, millega praegu tegelevad.

Konverentsi avas meie kooli 84. lennu vilistlane Tauri Tilk, kes pärast gümnaasiumi lõpetamist õppis Tartu Ülikooli kehakultuuriteaduskonnas. Tauri töötas 7 aastat Eesti Maaülikooli spordijuhina, ta on korraldanud 12 aastat Tartu Linnasprinti ja praegu töötab Spot of Tallinnas.

Järgmine inspireerija oli samuti meie kooli vilistlane Guido Kaasik 62. lennust. Guido õppis TTÜ-s programmeerimist. Ta on töötanud telefoni- ja automüüjana, Telias ja praeguseks töötab Kafos. Guido huvialadeks on meeskooris laulmine ja sport. Veel rääkis ta õpilastele asjadest, mida koolis ei õpetata. Koostöö demonstreerimiseks pani ta terve saalitäie noori rütmis plaksutama ja jalgu trampima.

Kolmas külaline oli Romet Piller, kes on meie kooli 93. lennu vilistlane. Ta õpib Viljandi Kultuuriakadeemias ning on meie kooli 5. klasside draamakasvatuse õpetaja. Näitetrupp astus üles etendusega „Jätame pallid terveks“, mis rääkis koolikiusamisest.

Eelviimaseks külaliseks oli Ameerika talendisaates „America’s Got Talent“ osalenud Eesti akrobaat Vello Vaher. Ka tema jutustas natukene endast ja oma perekonnast, näitas paar trikki ning iga triki ajal kutsus lavale publiku seast inimesi.

Päeva lõpetas luuletaja Jürgen Rooste. Tema luges ette mõned lood oma uuest õuduste lasteraamatust.

Päev oli inspireeriv ja õpilastelt tuli ainult positiivset tagasisidet.

13:54 07. juuni 2018
Autor: Katariina Mehide, 8.a klass

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS