9. klasside lõpureis Saaremaale

Põhikooli lõpuklassid käisid Saaremaal ühisel lõpureisil. Reis kestis kaks päeva ning ilmaga vedas väga, oli päikesepaisteline ja soe, käidi isegi Karujärves ujumas. Ööbisime Karujärve kämpingutes, kus oli väga ilus. Olles seal ainuke grupp, saime vabalt grillida, tutipeokava harjutada, pallimänge mängida ja lihtsalt lõkketule ääres jutustada. Kes hommikusöögi tellisid, jäid väga rahule, sest see oli niivõrd rikkalik, et kõike ei jõudnudki maitsta.

Ekskursioonil nägime Maasi ordulinnuse varemeid, käisime Kaali meteoriidikraatrit imetlemas, jalutasime Roomassaare sadamas, kust tänu selgele ilmale oli kena vaade Abrukale. Ühiselt käisime Kuressaare piiskopilinnuses, mida rahvasuus kutsutakse ka Kuressaare lossiks. Tänapäeval paikneb linnuses Saaremaa Muuseum, kus meiegi ringi uudis-tasime. Jalutasime ka Kuressaare pargis. Veel sai käidud Tehumardi monumenti vaatamas, Panga pangal tuult trotsides vaadet imetlemas, mööda sõidetud Koguva külast ning Angla tuulikutest, Eemu tuuliku juures pilte tehtud ning suveniire ostetud.

Suurepärane oli Muhu Seikluspark, kus igaüks sai valida endale meelepärase väljakutse ronides ja nautides kõrgust 0,5 – 11 meetrini. Kuna seikluspark asub endise Piiri sõjaväeosa maadel, siis avanes soovijatel võimalus jalutada ka vanades maa-alustes käikudes.

Nauditav oli ka praamisõit. Bussisõit kulges tänu sõbralikule bussijuht Ennule samuti suurepäraselt.

Tagasiside õpilastelt oli positiivne ning tundub, et kõik jäid reisiga rahule.

 

Klassijuhatajad Evelyn ja Lea tänavad reisiseltskonda, kellega koos oli väga meeldiv reisida.

11:58 08. juuni 2018

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS