Tõrva Gümnaasiumi Aasta Õpilane 2019 on Katariina Mehide

Foto: Ülav Neumann
Katariina Mehide

Katariina Mehide on laia silmaringiga aktiivne  noor, kes oskab motiveerida kaaslasi. Alati on ta rõõmsameelne ning sõbralik.

Katariina Mehide õpib väga hästi. Ta on esindanud sellel õppeaastal nagu ka eelnevatel aastatel Tõrva Gümnaasiumit mitmetel maakondlikel aineolümpiaadidel, saavutades väga häid tulemusi: I koht bioloogia-, II koht keemia- ja geograafiaolümpiaadil, IV koht matemaatika- ning III koht saksa keele  olümpiaadil. Õpingute kõrvalt Tõrva Gümnaasiumis õppis Katariina 2018/2019  TÜ Teaduskooli bioloogia- ja keemia kursusel. Samuti osales Katariina Mehide TÜ Chemicumi uurimislabori töös, TÜ füüsika õpikodades ning Biomedicumi praktikumis.

Katariina osaleb aktiivselt klassivälistes tegevustes : tantsib aastaid TG rahvatantsurühmas, lööb kaasa näiteringi töös. Valgamaa Kooliteatrite festivalil 2019 pälvis Katariina laureaaditiitli ning parima naisnäitleja preemia.

Ta on hea organisaator, aktiivne kaasalööja kõigis klassi- ja kooli üritustes. Seetõttu on Katariina Mehide valitud Tõrva Gümnaasiumi ÕE (õpilasesinduse) presidendiks juba teist aastat järjest.

Katariina on ka Tõrva Noortevolikogu liige.

2015.aastal Tõrva Raadios tööd alustanud Talveraadiost on Katariina hääl raadiokuulajatele tuttav. Raadiosaated „Filmimaailm“, „Maaelanikud“, „Mulgi Top 25“, „Tõrva Talvitaja“ ja „Tõrva Ärataja“ on valminud Katariina eestvedamisel.

Katariina Mehide lõpetab 9.klassi kiituskirjaga.

08:35 19. juuni 2019
Autor: Marge Kaiv, 9.b klassijuhataja

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS