Osalesime esimest korda TORE suvekoolis

21.-23.august toimus Remniku spordi-ja puhkekeskuses TORE (Tugiõpilaste Oma Ring Eestis) üle-Eestiline suvekool, mis sellel aastal oli inspireeritud laulu- ja tantsupeo ning eesti keele aastast. Tõrva Gümnaasiumi torekatest osalesid suvekoolis Kätlin (7.a), Marleen (7.a), Karl-Arkadi (6.a) ja juhendaja Triinu.

Osalejad jagati meeskondadesse, kuhu kuulusid erinevate koolide õpilased ja juhendajad, kellega koos võeti osa erinevatest õpitubadest. Meie kooli torekatel oli võimalus saada osa naeruteraapiast, lahendada lavastatud mõrvamüsteeriumit, punuda südamepaela, meisterdada muusikariist, kohtuda Lasteabi konsultantidega, mängida Vabadusemängu ja teha pilatest.

Õhtuti toimusid stiilipeod, kus iga meeskond esitles enda lõbusat etteastet, mis oli inspireeritud päeva viimasest töötoast. Toimus isamaaliste laulude ühislaulmine, saime osa oma Balti ketist, mis kulmineerus öösel Peipsi kaldal.

Viimane päev on traditsiooniliselt koostööpäev, kus senised meeskonnad löödi lahku ning uute meeskonnaliikmetega tuli koos lahendada esialgu võimatuna näivaid ülesandeid.

Kõige parem on see, et leidsime endale uusi sõpru, keda loodame ka järgmisel aastal suvekoolis näha. Ja muidugi põnevaid tegevusi, mida tahame ka oma koolikaaslastega jagada.

Täname Tõrva Gümnaasiumit, kelle toel saime sõita suvekooli.

Samuti kallistame mõttes Tsirguliina Kooli, Valga Priimetsa Kooli ja Valga Põhikooli noori ning nende juhendajaid. Tänu TORE-le on meist saanud üks suur perekond. Uute tegudeni!

Videoklippi suvekoolist näed SIIT

08:43 03. september 2019
Autor: Triinu Jänes, T.O.R.E juhendaja

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS