Öökool

Meie kooli algklassides õpivad nii usinad lapsed, et nad on valmis hilistel õhtutundidelgi uusi oskusi ja teadmisi omandama. 17. oktoobril toimus kauaoodatud Öökool. Ootamatult ilmus välja kaks minioni, kes avaldasid tungivalt soovi õpilastega midagi vahvat ette võtta. Kõik õpilased olid valmis minionidega kampa lööma.

Üks neist viis lapsed spordisaali võistlusmänge mängima, milleks olid „Karbijaht“, hüppevõistlus „Kivi, paber, käärid“ jne, teine seevastu viis õpilased auditooriumisse helkureid meisterdama. Õpilased said ise valida erinevate šabloonide hulgast, millise kujuga helkurit keegi soovib endale valmistada. Mõni helkur sai liikuvad silmadki pähe. Veel enne, kui kõik hoolega meisterdama asusid, tutvustas minion helkuri ajalugu. Lapsed olid kolla-sinistest juhendajatest lausa vaimustuses. Minionid omakorda rõõmustasid selle üle, et nad just Tõrva Gümnaasiumi õpilaste juurde sattusid ning on valmis edaspidigi külla tulema.

Vähem elevust ei tekitanud 10. klassi tublid tüdrukud, kes juhendasid tantsimise töötuba. Kõigil oli palju elevust, sest mängiti laste seas populaarset „Kivikuju“ ja „Kui sul tuju hea“ ning õpiti tantsusamme, mida suurtel lavadel staaridki teevad.

Õhtu lõppes õpetaja Eevi-Eve Valliste juhendamisel 9.a klassi näitetrupp Pigilind lühinäidendiga „Siili keedupott“. Lastel oli näidendist nalja ja rõõmu palju. Eelnevalt olid 9.a klassi õpilased kogu õhtu vältel algklassidele saatjateks ning abilisteks.

Näidend vaadatud, suundusid õpilased klassidesse, kus muljetati, mängiti kodust kaasa võetud mänguasjadega ja seati unepesad valmis. Lipati ikka veel koridoridessegi. Kuigi kokatädid pakkusid maitsva õhtusöögi, tuli klassis ikka veel tibake midagi näksida, kuid seejärel toimus hambapesu ja vaikne aeg võis alata. Klassides vaadati veel lastefilme ja kuulati unejutte, kuid peagi magati mesimagusat und.

Suur tänu minionidele, Ramona-Luisa Sorole, Violetta Pohlasalule, Ly Johansonile, õpetaja Eevi-Eve Vallistele, 9.a klassi õpilastele, õpetaja Meeri Raidele ja kokatädidele, samuti kõikidele klassijuhatajatele ja lastele!

 

 

14:37 22. oktoober 2019
Autor: õpetaja Marelle Kansonen, korraldaja

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS