Ööorienteerumine

Foto: Triinu Jänes

31. oktoobril toimus Tõrva Gümnaasiumis ööorienteerumine. See sündmus on saanud üheks kooli traditsioonidest, mida korraldatakse nüüdseks juba mitmendat aastat järjest ja õpilastele on senini väga meeldinud. Iga klass paneb välja kaheksaliikmelise võistkonna. Orienteerumine toimub hilisõhtul sügiseses pimeduses. Kord aastas võib kohata kooli ümbruses ja parkides kümnete viisi sportlikke õpilasi tulukestega ringi jooksmas.

Sel korral sattusid ööorienteerumine ja Halloween samale päevale. Halloween on kalendritähtpäev, mis on oma õudust ja hirmujudinaid tekitava öö poolest ka Eestis üha tuntust koguma hakanud. Orienteerumisvõistluse igas punktis olid välja mõeldud erinevad tegevused: halloweeniteemaline viktoriin, õudusfilmi treilerite äraarvamine, täpsusviskamine ning palju teisigi põnevaid ülesandeid, mida kõhedusttekitaval õhtul metsas kambakesi lahendada.

Tublisid sportlikke õpilasi, kes võtsid vaevaks kogu klassi eest ühtse meeskonnana koos võistelda, said loomulikult autasustatud. Esikolmikusse tulnutele jagati maiustusi, et suu ikka magus oleks ning motivatsiooni teinegi kord üritustest osa võtta.

12:14 05. november 2019
Autor: Ramona-Luisa Soro, 10.a õpilane

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS