Tõrva Gümnaasiumi uut kooliõde tutvustav stend

Käesoleval õppeaastal tuli meie kooli tööle uus kooliõde Hedi Kurg. Kuna tegemist on meie kõigi jaoks uue ja olulise inimesega, siis otsustasime temaga paremini tuttavaks saada ning tutvustada teda ka ülejäänud koolirahvale. Nii saigi Hedist osa meie loovtöö projektist, mille raames palusime 8.klassi õpilastel kirjutada küsimusi, mida nad tahavad uue kooliõe kohta teada saada.

Kogutud küsimuste abil viisime Hediga läbi intervjuu, mille vastuste põhjal meisterdasime valmis kooliõde tutvustava stendi. Stendist koostasime suure kollaaži, kus olid infokillud ja fotod Hedist. Tänu tehtud tööle saime näiteks teada, et Hedil on kaks last, talle meeldib väga heegeldada, ta on abielus, lemmikvärv on punane. Kooliõde on meie kooli vilistlane ja õppinud samas klassis koos Magnus Kirdiga. Nende klassijuhataja oli siis Marian Hanvere, kes on ka praegu meie kehalise kasvatuse õpetaja. Hedi sõnul oli tore meenutada enda kooliaega Tõrva Gümnaasiumis ja ennast rohkem tundma õppida ja imestas, et sellest nii suur töö valmis.

Töö mahukus oli ka meile üllatuseks, teha oli palju rohkem kui esialgu arvasime, sellepärast kulus stendi valmimisele samuti poole rohkem aega kui lootsime. Stend oli üleval poolteist kuud.

Meie kogemus sellist tööd teha oli esmakordne. Tänu loovtööle õppisime iseseisvamalt tööd tegema ning saime teha intervjuud, mis oli meie jaoks uus kogemus. Samuti õppisime tegema omavahel rohkem koostööd. Meie juhendaja oli väga tore, kes aitas meid ja kellega saime hästi läbi. Väga lahe oli näha, et see stend huvitas ka meie kaasõpilasi. Meie ise oleme oma tehtud tööga väga rahul ning usume, et tänu sellele on kooliõe vastuvõtule minek palju kergem, sest oleme ta inimesena meile lähemale toonud.

8.b klassi õpilased Eneli Riik ja Melanie Riik

15:26 30. jaanuar 2020

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS