Tõrva Gümnaasiumi torekad osalesid 17.-19.augustil TORE suvekoolis „Annan endast parima… ka digiilmas“

Seekordne suvekool oli inspireeritud digikultuuriaastast. Toimusid põnevad töötoad, mis aitavad paremini toime tulla virtuaalmaailma võlude ja valudega. Aga mitte ainult, sest kolme päeva sisse mahub nii palju erinevaid tegevusi ja uusi tutvusi, et päevad sulavad lõpuks õnnelikult ühte.

Traditsiooniliselt valmistab iga meeskond etteantud teemal etteaste, mida õhtul koos esitatakse. Saime parodeerida üht loositud Eesti filmiklassikat, luua oma videomängutegelase, lavastada töötoas omandatud tarkusi ning võtta vastu üks lõbus challenge. Muidugi ei puudunud ka sel aastal stiiliõhtud koos diskoga, kus vägevamad said ka auhinnatud.

Nagu ikka, oli viimane päev mõeldud ühtse meeskonnavaimu harjutamisele, kus tuli oma messkonnaga antud aja peale läbi teha erinevaid sportlikke ülesandeid, mille keskmeks oli vesi. Kuna ilm oli suviselt palav, siis tegevused lõppesid ühise suure veesõjaga.

Suvekoolist jäävad meile meelde hämmastavad inimesed, põnevad töötoad, mängud, varahommikune jalutuskäik mere äärde, õhtud koos uute sõpradega, maitsev söök, kaunis loodus ja palju naeru. Hiljem suvekooli muljeid vahetades oli meie ühine otsus: „Tahame järgmisel aastal kindlasti tagasi!“

Oleme väga tänulikud meie koolile ja Tõrva Vallavalitsusele, kes toetasid meie transporti suvekooli. Samuti ei saa mainimata jätta meile armsaks saanud Valga Põhikooli torekaid, kellega koos bussis teisele poole Eestit kulgesime.

Jääme põnevuse ja ärevusega ootama veebruaris toimuvat TORE konverentsi, mis toimub Paides ning kus ühtlasi tähistatakse TORE 25. sünnipäeva.

Tõrva Gümnaasiumi TORE

15:28 24. august 2020

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS