Muljed TORE suvekoolist

Tõrva Gümnaasiumi noored osalesid juba kolmandat korda TORE suvekoolis „Annan endast parima – PÕS 15″ , mis toimus 17.-19.08.2021 Tuksi Tervise- ja Spordikeskuses.

Sellel aastal oli suvekool mitmes mõttes erilisem kui eelmised- täitus 15 aastat TORE suvekoolist, mistõttu oli palju pidulikkust, üllatusi ja kingitusi. Muidugi ei puudunud ka kesköine tordisöömine.

Suvekooli ametlikus korraldusmeekonnas oli esimest korda esindatud ka Tõrva Gümnaasiumi noored ehk  siis meie Aveli Heletuli ja Karl Arkadi Kõvask, kes said suure kogemuse võrra rikkamaks. Näiteks sai mõlemat näha õhtujuhi rollis, mis õnnestus väga hästi. Oleme nende üle väga uhked!

Tuksi sõitsime sellel aastal juba suurema seltskonnaga ning nagu juba traditsiooniks saanud, oli bussisõit suvekooli koos teiste Valgamaa TORE koolidega. Muidugi oli meiega kaasas ka Torevant Pähkel, kes kohtus teiste Torevantidega üle Eesti.

Nagu ikka, kestab suvekool kolm päeva, mis on sisustatud asjalike töötubadega. Töö toimub oma pesas ehk meeskonnas, kus on erinevate koolide noored ja juhendajad koos. Töötubades käsitleti sellel aastal soonorme- ja rolle, ettevõtlikkust, minu keha ja minu vaimu, unistuste keskkonda, unistuste töökohta, loovust ning juhendajad said veel eraldi töötoa õpilaste vaimset tervist toetava rakenduse Clanbeat kohta.

Õhuti toimusid stiilipeod, kus sai näha iga pesa poolt etteastet, mis on seotud päevase töötoaga. Etteastes osalemine ja nende vaatamine on alati üks põnevamaid asju, sest siin on garanteeritud nii naerukrambid, aga ka südamlik hingepuudutus.

Teisel õhtul, kui stiilipeo teemaks olid „traksid ja lipsud“ tõmbas esimesel sekundil peo käima ansambel „Kruuv“, kes oli isiklikult kohal.

Kolmandal päeval toimusid sportlik-meeskondlikud harjutused ja peale seda oligi  käes suvekooli lõpetamine.

Äraminek kippus kangesti venima, sest kõik olid hüvastijätust emotsionaalsed ning tee siis veel nutuste silmadega ühispilti.

Oli taas meeliülendav kogeda inimesi ja hetki, mis pugesid hinge ja jätsid sinna jälje armastusest ja hoolivusest.

Armas koolikaaslane. Soovime sulle lisaks ilusale kooliaastale sõbralikkust ja hoolivust. Meie oleme igatahes Sinu jaoks olemas!

Rohkem pilte suvelaagrist on galeriis

14:57 06. september 2021

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS