Vilistlaste kokkutulek ja 105. juubeli tähistamine

Laupäeval, 19. novembril täitus koolimaja vilistlaste, endiste õpilaste, õpetajate ja koolitöötajatega. Toimus Tõrva Gümnaasiumi 105. juubeli tähistamine. Üritusest kogunes osa võtma ligi 700 inimest.

Tund peale keskpäeva avati koolimaja uksed. Registreerimislaudade taga võtsid külalisi vastu abituriendid ja õpetajad. Kõigile juubelipeol osalejatele kingiti kooli pildiga seinakalender ja pastapliiats. Avatud olid klassiruumid ja kooli sööklas pakuti lõunasuppi, et külalised saaksid ennast taas tunda justkui Tõrva Gümnaasiumi õpilased või õpetajad. Pärastlõunal toimus mälestuskäik Helme kalmistul.

Koolimaja aulas, mis asub maja vanimas osas ehk A-majas või väikeste majas, sai õhtu alguses nautida kontsertaktust. Laval astusid üles Tõrva Gümnaasiumi õpilased ja õpetajad, vilistlased ja endised õpilased. Esinejaid juhendasid Anu Vares, Valdeko Kalamees, Liivi Orav, Carmen Põldsalu, Marge Viljaste, Talvi Must, Siiri Põldsaar ja Novella Hanson. Kontsertaktuse põimis tervikuks ja vahetekstid koostas huvijuht Triini Surri koostöös õpilaste Marilin Hindre ja Ruben Rahnuga, kes olid ühtlasi aktuse õhtujuhid. Kontsertaktusel sai kuulda laule ja luuletusi ning vaadata algklasside rahvatantsurühma tantsijaid. Suur rõõm oli tõdeda, et ka vilistlased ja endised õpilased leidsid võimaluse pidupäeva oma etteastega täiustada.

Õhtu jätkus lendude pildistamise ja klassiruumides kogunemisega. Juttu ja rõõmu taaskohtumisest kooliaegsete kaaslaste ning õpetajatega jagus hilisööni. Meeleolu hoidsid üleval ja jalga sai keerutada nii ansambel Nööp kui ka Sirli tantsumuusika saatel. Veidi enne südaööd sai vaadata kooli sisehoovis ilutulestikku, lisaks püüdis pilku uhke küünaldest sätitud arv „105“. 

Aitäh kõigile, kes pidasid kooli sünnipäeva meeles ja leidsid aega tulla meenutama kooliaega Tõrva Gümnaasiumis!

09:10 23. november 2022

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS