Lõpuaktused Tõrva Gümnaasiumis

Põllumees koristab saaki sügisel, koolis tehakse kokkuvõtteid jaanipäeva ajal.

22. juunil lõpetasid Tõrva Gümnaasiumi 9.A ja 9.B klass ning 12. klass, kooli 94. lend.

9. klassid olid tublid, tegid eksamid korralikult ja lõpetajatest polnud kellelgi tunnistusel puudulikku hinnet. Klasse juhatasid Marge Viljaste ja Kersti Sults.

Õppealajuhataja kiitis neid tublisid, kes lisaks õppimisele jõudsid olla tublid olümpiaadidel, teha sporti, laulda ja tantsida.

Lõpetajaid tunnustasid Tõrva linnapea Maido Ruusmann ja Helme vallavanem Tarmo Tamm.

Kool kutsub haridusteed jätkama ja miks mitte oma koolis – dokumente võetakse vast alates 27. juunist.

Gümnaasiumi lõpuaktus toimus kell 16.00 ja ametlik osa kestis päris kaua, sest sõna tahtsid võtta mitmed esinejad.

Kooli direktor rääkis lõpetajatest, keda võrreldes eelnevate aastatega oli vähem – 18. Klassijuhataja Aivi Mehidel oli iga lõpetaja jaoks hea sõna öelda.

Traditsioonide kohaselt said sõna kuldlend – lõpetajad 50 aastat tagasi -  ja hõbelend – lõpetajad 25 aastat tagasi. Elukogenud inimesed tuletasid meelde oma kooliaastaid ja seda, et kool kestab edasi. Mitte kõigil pole enam õnne, et nad saavad minna oma endisesse kooli. Kooli olulisust toonitasid ka linnapea ja vallavanem. Lõpetajaid julgustati maailmas ringi vaatama, õppima ja siis ikka kodumaale tagasi tulema.

Aktuse lõpus jagati tunnustust õpetajatele, kes on õpilaste hulgas populaarsed. Õpilastele meeldis enim bioloogiaõpetaja Marge Kaiv.

Suur suvi on kätte jõudnud ja nüüd on aeg sügiseks jõudu koguda. Ja kui ilm lubab, siis ikka järve ääres, metsas, aias, mitte toas arvuti taga.

Ilusat suve kõigile.

10:07 28. juuni 2016
Autor: Riina Anderson

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS