Öölugemine

20. oktoobril toimus traditsiooniline algklasside öölugemine. Tänavu alustasime etendusega „Buratino õppetund“, kus saime kinnitust, et õppimine ja lugemisoskus on elus väga tähtsad. Peale maitsvat õhtusööki toimusid tegevused töötubades. Sellel aastal oli töötube kolm.

Näitlemise- ja ringmängude töötuba viisid läbi õpetajad Eve Valliste ja Anu Vares. Ühiselt lavastati tuntuid lastenäidendeid ja mängiti lõbusaid ringmänge. Töötuba „Esmatutvus robotitega“ toimus tänu Katrin ja Valdeko Kalamehe eestvedamisele. Töötuba tekitas palju elevust nii õpilaste kui ka kohaletulnud lapsevanemate seas. Rühmades sai tutvust teha robotite programmeerimisega, et võistelda nende liikumise täpsuses. Liikumise töötuba vedasid õpetajad Marian Hanvere ja Urmas Uhtjärv. Sel korral pandi teatevõistlustes rõhku mitte niivõrd kiirusele, kuivõrd täpsusele ja tähelepanelikkusele. Natuke saime mängida ka rahvastepalli.
Kell 22.00 panime selga ööriided ja kogunesime küünaldega kaunistatud aulasse. Õpetaja Meeri Raide juhendamisel jälgisime oma hingamist, kuulasime erinevaid helisid ja mõnusat õhtujuttu Päkapikust ja Unematist. Vaikselt hiilides läks iga klass oma klassiruumi.
Peale väikest näksimist ja hambapesu puges igaüks oma pessa, et kuulata õpetaja poolt ette loetud unejutte. Unetud said vaadata ka filmi ja öörahu saabus peale südaööd.


Täname kõiki töötubade läbiviijaid, köögitädisid, õpetajaid ja lapsevanemaid!

Carmen Põldsalu,algklasside ainesektsiooni juhataja

 

TG juhtkond tänab algklasside õpetajaid, kelle eestvedamsiel jätkub tore öölugemise traditsioon, mis lastele väga meeldib.

13:32 21. oktoober 2016

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS