Võrkpalliturniiri juhend

Tõrva Gümnaasiumi vilistlaste võrkpalliturniir
JUHEND

Ürituse korraldaja Tõrva Võrkpalliklubi

Toimumise aeg: pühapäev, 13. november, võistluse algus 10.00, kohalolekust teavitamine kuni 9.45 kohapeal.

Koht: Tõrva Gümnaasiumi spordisaal, aadressil Puiestee tn 1, Tõrva

Registreerimine: Võistlusel osalemiseks vajalik eelregistreerumine registreerumisvormi kaudu hiljemalt 10. novembriks kella 21.00ks. Registreerumisel märkida ära kõigi mängijate kooliaegne ees- ja perekonnanimi ning lõpetamise lend. Registreerumisvorm asub siin: https://forms.gle/wPBha324uh93GUHs6

Osavõtjad:
Võistlema ootame Tõrva Gümnaasiumi vilistlasi.

Võistkonnad on kuni 8-liikmelised, korraga väljakul 6 mängijat, kellest vähemalt 2 naised. Võistkonnas peab olema vähemalt 2 ühe ja sama lennu esindajat, kes annavad võistkonnale oma lennu nime. Mida rohkem sama lennu esindajaid võistkonnas on, seda uhkem. Kõik võistkonna liikmed peavad olema kohal, spordiriietes ning vähemalt ühes mängus ka väljakul

Maksimaalselt saab võistlusest osa võtta 8 võistkonda.


Võistlussüsteem:
Võistlussüsteem otsustatakse vastavalt osalevate võistkondade arvule. Eelistatakse turniirisüsteemi, vajadusel kasutatakse alagruppe. Paigutus loositakse kohapeal. Turniirisüsteemi puhul järgitakse süsteemi üldtuntud tava. Turniiril saavutatud võrdse arvu punktide puhul kahe võistkonna vahel arvestatakse omavahelise mängu tulemust, kolme ja enama võistkonna puhul kõigis mängudes võidetud ja kaotatud geimide suhet ning seejärel punktide suhet.

Võrgu kõrgus 2,40 cm. Võistluspall V300W.

Vajadusel pannakse saali üles kaks võrkpalliväljakut. Sellisel juhul on väljak 1 m võrra lühem kui tavavõrkpalliväljak ja serviruum on minimaalne.


Kohtunikud:
Kohtunike rolli täidavad Tõrva Võrkpalliklubi õpilased, kellel ei ole kohtuniku litsentsi. Mängu alustades võistkond aktsepteerib kohtunikud. Vaidlused lahendab võistluse peakohtunik.


Majandamine:
Iga võistleja vastutab ise oma tervisliku seisundi eest. Korraldajatel on elementaarsed esmaabivahendid ning desinfitseerimisvahendid.


Autasustamine:
Auhinnad paneb välja Tõrva Gümnaasium.


Info:
Ürituse kohta leiab täienevat infot kooli kodulehelt ja Facebookis ürituse „Tõrva Gümnaasium 105“ lehelt.
telefon: 5662 9999
e-post: kadri@kmprojekt.ee

 

Peakohtunik: Kadri Pilm

10:58 21. oktoober 2022

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS