„Nupute vällä“

16. aprillil toimus Tarvastu Gümnaasiumis Mulgimaa viie kooli õpilastele mälumäng „Nupute vällä“, millest võtsid esmakordselt osa ka Tõrva Gümnaasiumi õpilased kahe võistkonnana. Osalejateks olid 5.b klassist Merit Lõoväli, Emily Mai, Liis-Marleen Ruutna ja Kete Lisanna Väli, kelle juhendajaks oli õpetaja Ulvi Karu. Pisut vanematest õpilastest moodustus segavõistkond, kus osalesid Ramses Jaani ja Mikk Arvo Lepikov 6.b klassist, Marijanne Põhjala 7.a klassist ning Sirelin Meltsas 8.a klassist. Õpilaste juhendajaks oli õpetaja Marelle Kansonen. 

Enne mälumängu oli võimalik korraldajate edastatud materjalidega põhjalikult tutvuda ja mälumänguks valmistuda. Mängus oli 2 vooru: kirjanduse küsimused ja pildivoor ning mulgikeelse ajalehe Üitsainus Mulgimaa ja ristsõna voor. 

Meie kooli esindajad olid tublid ning avaldasid soovi järgmisel hooajal taas võistelda. Kõik said osalemisest meeldiva elamuse.

Suur tänu mälumängu korraldajatele Maile Kreevsile ja Piret Leskovale ning Tarvastu Gümnaasiumis kaheksat võistkonda võõrustanud õpetaja Helle Sootsile ning Tõrvast pärit Tarvastu Gümnaasiumi direktorile Karl Kirtile!

12:44 18. aprill 2024
Autor: Marelle Kansonen

Aadress

Kontakt

     Puiestee 1, 68606      tel 54300636
     Tõrva linn      e-post kool@torva.edu.ee
Greaton CMS